Starters

€6.00

Gefrituurd bladerdeeg pasteitje gevuld met aardappelen, doperwten, verse gember en groene pepers. Deep-fried puff pastry pie filled with potatoes, peas, fresh ginger, green chili peppers.

€8.00

Recept van de chef: grote gefrituurde gamba’s. Chef’s Recipe: deep-fried gamba’s.

€6.00

Kippensoep op smaak gebracht met diverse Indiase kruiden. Chicken soup prepared with several Indian spices.

Dit is een selectie van onze gerechten. Bekijk hier de volledige menukaart (als PDF).

Tandoori specialties (sizzlers)

€21.00

Voor de liefhebber; een combinatie van de hierboven genoemde tandoori specialiteiten (Chicken Tikka, Lamb Tikka, Seekh Kebab, Chicken Tandoori, King Prawn).

€19.50

Malse stukjes lamsvlees gedrenkt en gemarineerd in een vol aromatische tandoori marinade en daarna gegaard in de tandoor. Tender pieces of lamb, immersed and marinated in our aromatic tandoori spices, then prepared in the tandoor

€21.00

Grote gepelde garnalen zonder kop, gemarineerd in een speciale tandoori marinade en vervolgens klaargemaakt in de tandoor. Large peeled headless shrimps, marinated with our special tandoori spices, then prepared in the tandoor.

Curry

€18.50

Lamsvleescurry met verse spinazie en kruiden (licht pittig). Lamb curry with fresh spinach and spices (slightly spicy).

€18.95

Stukjes lamsvlees in curry bereid met gember, knoflook en tomaten (licht pittig). Pieces of lamb prepared with ginger, garlic and tomatoes (slightly spicy).

€18.95

Stukjes lamsvlees in roomsaus met kokos, rozijnen en geschaafde amandelen (zeer mild). Pieces of lamb immersed in a creamy sauce with coconut, raisins and slivered almonds (very mild)

€19.47

Curry van gamba’s met verse spinazie en kruiden (licht pittig). Prawn curry with fresh spinach and spices (slightly spicy).

€19.50

Curry van gamba’s met paprika, uien, tomaat en verse kruiden (licht pittig). Prawncurry with paprika, onions, tomatoe and fresh spices (slightly spicy).

€18.50

Stukjes visfilet (witvis) in pittige saus bereid met Indiase kruiden, uien, tomaten en pepers (licht pittig). Pieces of pollock immersed in a spicy sauce with Indian spices, onion, tomatoes and peppers (slightly spicy).

€17.95

Stukjes kip in currysaus met aardappel bereid met een mélange van erg hete(!) specerijen uit Zuid-India (zeer pittig). Pieces of chickenbreast immersed in currysauce with potatoes and a mix of very hot(!) spices from South India (very spicy).

€18.50

Gegrilde kipfilet in tandoorisaus bereid met room, rozijnen, gember en knoflook (mild). Grilled pieces of chickenbreast immersed in a tandoori sauce with cream, raisins, ginger and garlic (mild).

€17.95

Gegrilde stukjes kipfilet in romige tomatensaus met cashewnoten. (mild). Chicken breast pieces immersed in creamy tomato sauce with cashewnuts. (mild).

Dit is een selectie van onze gerechten. Bekijk hier de volledige menukaart (als PDF).

Vegetarian dishes

€14.50

Zelfgemaakte kaas en verse spinazie bereid met room en kruiden (mild gekruid). Homemade cheese prepared with fresh creamy spinach and spices (mildly spiced).

€14.50

Gemixte groenten in een romige kokos saus. Mixed vegetables immersed in a creamy coconut sauce.

€13.50

Indiase linzen bereid met knoflook, tomaten en kruiden (veganistisch). Indian lentils prepared with garlic, tomatoes and herbs (vegan).

Nepalese (Thali) dishes

€16.00

Specialiteit van de kok: zelfgemaakte gestoomde dumplings die gevuld zijn met gemixte groenten. Geserveerd in een heerlijke romige tomatensaus, Basmati rijst en salade (mild). Chef’s Specialty: homemade steamed dumplings filled with mixed vegetables. Served in a deliciously creamy tomato sauce, Basmati rice and a side salad (mild).

€18.50

Specialiteit van de kok: gebakken kipfiletreepjes met Spaanse peper, ui, tomaten en kruiden (pittig). Chef’s Specialty: slices of fried chickenbreast with chili, onion, tomatoes and spices. (spicy).

€17.50

Deze vegetarische eicurry wordt veel gegeten in het zuiden van Nepal. Bevat kokosmelk, eieren, verse koriander, tomaten, gember en knoflook (mild). A very popular, vegetarian egg curry from the South of Nepal. Contains coconut milk, eggs, ginger, garlic, tomatoes and fresh coriander (mild).

Dit is een selectie van onze gerechten. Bekijk hier de volledige menukaart (als PDF).

Nan

€2.90

Nan uit de tandoori oven. Nan prepared in the tandoor.

€3.90

Nan met verse knoflook Nan with fresh garlic.

€3.90

Nan uit de tandoori oven met boter. Nan with butter baked in the tandoor.

Desserts

€5.95

Traditioneel Indiaas: zelfgemaakt melk-ijs met mango en noten en kardemom. Traditional Indian: homemade milk ice cream with mango, nuts and cardamom.

€5.95

Rijstpudding van Basmatirijst bereid met melk en gedroogde vruchten en noten. Basmati ricepudding prepared with milk, dried fruit and nuts.

€5.75

Zelfgemaakte zoetigheid van deeg en Indiase kaas, ingedikt in suikersiroop en honing en op smaak gebracht met rozenwater. Homemade delicacy made from pastry and Indian cheese; this sweet dough is thickened with sugar syrup and honey and flavoured with rose water.

Dit is een selectie van onze gerechten. Bekijk hier de volledige menukaart (als PDF).

Indian wine

€4.75

White wine, India, Bangalore Proef en ruik veel zwoel, zacht fruit zoals ananas, rijpe perzik, mango en citrus. Wat kruidig, romig en vol, niet strak droog en iets bloemig. Uitstekend in balans. Taste and smell the sultry, soft tones like pineapple, ripe peach, mango and citrus. Some herbs, creamy and full, not too dry and somewhat flowerish. Perfectly balanced.

€4.75

Red wine, India, Bangalore Zachte textuur en volop fruit, vooral bessen. Elegant, rijpe tannines en goed opgenomen hout (1 jaar). Mooie zuren, balans en lengte.Soft texture and lots of fruit, especially berries. Elegant, ripe tannines and wood tastes are well taken in (1 year). Beautiful acidity, balanced and great length.

Reserveren

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 17:00 – 22:00
Woensdag 17:00 – 22:00
Donderdag 17:00 – 22:00
Vrijdag 17:00 – 22:00
Zaterdag 17:00 – 22:00
Zondag 17:00 – 22:00
Reserveer een tafel